Szerzői jogok és szerzői jogi panaszok

Mentalkomm Kft.

Szerzői jogok és szerzői jogi panaszok: Mentalkomm Kft.A Weblap és annak tartalma a Mentalkomm Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll.

A Weblapon megjelenő tartalom, az ott publikált cikkek mind a Mentalkomm Kft. kizárólagos tulajdonát képezik.

Amennyiben erről másik féllel kötött írásos szerződés nem szól, a Mentalkomm Kft. a Weblappal és annak tartalmával kapcsolatos összes jogot fenntartja.

Szerzői jogok és szerzői jogi panaszok: Mentalkomm Kft.

A Weblap dizájn és a honlap megvalósítása során alkalmazott szoftveres eljárások a Meniszkusz Kft. tulajdonát képezik és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A Weblapon felhasznált szoftveres megoldások és újítások mind a Meniszkusz Kft. kizárólagos tulajdonát képezik. Amennyiben erről másik féllel kötött írásos szerződés nem szól, a Meniszkusz Kft. a Weblap dizájnnal kapcsolatos összes jogot fenntartja.

Szerzői jogok és szerzői jogi panaszok - Mentalkomm Kft.

A Honlap használatának feltételei

A Mentalkomm Kft. a honlapján található anyagok letöltését engedélyezi, azzal a feltétellel, hogy az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tarja.

A Honlapon található anyagokat kizárólag a Mentalkomm Kft. engedélyével jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

Szerzői jogok és szerzői jogi panaszok - Mentalkomm Kft.

Szerzői jogi panaszok

A Mentalkomm Kft. és a Meniszkusz Kft. tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonát. Amennyiben véleménye szerint a Weblap olyan tartalmat, szoftveres megoldást, stb. publikált, mely sérti az Ön szerzői jogait, akkor kérjük ezt mielőbb tudassa cégünkkel », hogy a vitatott tartalmat eltávolíthassuk.

Szerzői jogok és szerzői jogi panaszok - Mentalkomm Kft.

Abraham Lincoln azt mondta:

„Az igazi kérdés nem az, hogy sikertelen voltál, hanem beletörődtél-e a sikertelenségbe.”

Ön beletörődött a sikertelenségbe?

 • Növelje a sikereit asszertív viselkedéssel, asszertív kommunikációval!

  Növelje a sikereit asszertív viselkedéssel, asszertív kommunikációval!A munka piacán mindannyian árucikkek vagyunk. Szeretnénk önmagunkat jó áron eladni.

  • Ön tudja magáról, hogy minőségi munkát végez, és több megrendelést szeretne a cégének?
  • Magasabb pozícióra vágyik?
  • Elismerést szeretne kapni?
  • Több pénzt akar keresni?
  • Sikeres vállalkozó akar lenni?

  Van megoldás: tanulja meg az önérvényesítő viselkedést, az önérvényesítő kommunikációt, és el fog csodálkozni azon, mennyivel sikeresebb lesz a munkában és a magánéletben egyaránt.

  Asszertív üzleti kommunikáció »

 • Legyen az Ön gyermekéből is sikeres vállalkozó!

  Legyen az Ön gyermekéből is sikeres vállalkozó!Ön éveket, évtizedeket dolgozott azért, hogy a családja megélhetését biztosítsa.

  Sikerre vitt egy vagy több vállalkozást, de eljött az idő, amikor elfáradt, és több pihenésre volna szüksége. Igen ám, de kinek adja át (végleg, vagy akár néhány hétre, hónapra) a vállalkozás vezetését? Egy idegennek, vagy a saját gyermekének, rokonának? Szíve szerint a gyermekének szeretné átadni a vezetést, de az eszével tudja, hogy a gyermeke még nem alkalmas a feladat sikeres elvégzésére.

  Van megoldás: vegye igénybe tanácsadásunkat (coaching), és a gyermekét alkalmassá tesszük a cégvezetésre.

  Családi vállalkozások »

 • Vita esetén válassza a gyorsabb és olcsóbb megoldást!

  Vita esetén válassza a gyorsabb és olcsóbb megoldást!Senkinek nincs védőoltása a vitás helyzetek, konfliktusok, veszekedésig fajuló nézeteltérések ellen.

  Keressük a magunk igazát, s harcolunk is érte. De amikor nem bírunk az „ellenféllel”, akkor bírósághoz fordulunk, hogy döntse el a bíró, hogy nekünk van igazunk. Ez az eljárás azonban rendszerint évekig tart, sok pénzbe kerül, és mégsem biztos, hogy a javunkra döntenek.

  Van megoldás: Ha Ön olcsóbb és azonnali eredményt szeretne, akkor az Ön számára a megoldás a mediáció. Időt nyer, kevesebbet fizet, és az ellenfele nem válik az ellenségévé.

  Mediáció »

Ha Ön sikeres ember szeretne lenni, most cselekedjen!

Mindig gondoljon arra, hogy a sikeres ember a jövőjében él amikor tervez, és a jelenben, amikor cselekszik.

Nem talált megoldást problémájára? Kérdezzen! Közösen megtaláljuk a megoldást!

Hogyan lehetek sikeres?
Kérdezzen!

További információ:

Csehák Hajnalka pszichológus tréner (06-20-353-7262)

info@mentalkomm.hu »

Hogyan legyen sikeres? - Mentalkomm Kft.

Mentalkomm Kft.

Mentalkomm Kft.